Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Miedema Metaal  

Miedema Metaal is een las- en constructiebedrijf met een eigen engineeringsafdeling gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum). Van ontwerp tot realisatie, Miedema Metaal heeft zijn bijdrage geleverd aan veelzijdige projecten zoals bruggen, leuningen, verankeringen, klossen, stuurhutten en remmingswerk. Maar ook voor het kopen van koppelpontons, (koppelbare) werkvlotten en werkbakken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken voornamelijk met staal, RVS & aluminium. De bewerking van andere materialen is ook mogelijk, zoals  bijvoorbeeld kunststof. Op de pagina diensten vindt u een overzicht van de bewerkingen die mogelijk zijn.

Omdat Miedema Metaal een kleinschalig metaalbedrijf is, staat de wens en het contact met de klant centraal. Op deze manier waarborgen wij kwaliteit en kunnen wij leveren binnen de gestelde termijn. Doordat de klant direct contact heeft met de uitvoerder, kan zijn of haar project volledig naar wens worden uitgevoerd. Daarnaast heeft de kleinschaligheid als voordeel dat de offertes scherp zijn geprijsd. Miedema Metaal heeft vooral bekendheid in Noord-Nederland maar er wordt ook geleverd buiten Friesland, Groningen en Drenthe. 

Miedema Metaal ziet in alles een uitdaging wat resulteert in de voltooiing van veel verschillende opdrachten. Op onze website vindt u een overzicht van onze projecten en buiten deze om, is bijna alles mogelijk bij Miedema Metaal. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.