Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Koppelbare werkvlotten

Koppelbare werkvlotten

Onze koppelbare werkvlotten zijn in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd. Ook koppelbare werkvlotten kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0511 408 232.

Koppelbare werkvlotten kopen
Bij Miedema Metaal kunt u koppelbare werkvlotten kopen. Bent u op zoek naar een alternatief voor het huren van werkvlotten? Het kopen van koppelbare werkvlotten is vaak voordeliger dan huren, indien u de koppelbare werkvlotten meerdere keren per jaar gebruikt. Miedema Metaal biedt u koppelbare werkvlotten graag te koop aan.

Onze tevreden klanten van koppelbare werkvlotten
Het afgebeelde koppelbare werkvlot is ontworpen en gefabriceerd door Miedema Metaal. Wij leverden deze koppelbare werkvlotten aan onder andere Macadam bv, Daniël Pijnacker bv, Vegter Waterbouw b.v. en de Gemeente Westerwolde. Zij werken naar volle tevredenheid met onze koppelbare werkvlotten.

Afmetingen koppelbare werkvlotten
Miedema Metaal levert koppelbare werkvlotten in alle soorten en maten. Op verzoek kunnen wij koppelbare werkvlotten in vrijwel alle afmetingen leveren. Vanzelfsprekend kan er door de werkvlotten te koppelen een werkplek gemaakt worden, waarbij er gevarieerd kan worden in oppervlakte en afmetingen.

Werkvlotten: een stabiele en ergonomische werkplek
Met de werkvlotten van Miedema Metaal kan een stabiele en ergonomische werkplek worden gecreëerd dichtbij de waterlijn voor manuele werkzaamheden zoals bijvoorbeeld bij het aanleggen van damwanden en werken onder bruggen. De werkvlotten zijn rondom voorzien van een schoprand. Deze schoprand is aan de bovenzijde vlak en breed uitgevoerd zodat er met de knieën op gelegen kan worden. Daarnaast zijn de werkvlotten voorzien van permanente neerklapbare hijsogen/ meerringen voor het makkelijk in en uit hijsen en aanleggen. Dankzij twee inwendige spudpaalgaten kunnen de vlotten makkelijk vastgelegd worden.

Materiaal van onze koppelbare werkvlotten
De werkvlotten worden voorzien van een zeer duurzame 2-componenten coating. Het dek kan naar wens worden voorzien van een anti-sliplaag.

In opdracht van:
Vegter waterbouw B.V., Macadam B.V., Daniel Pijnacker B.V.
Date:

Onze locatie

Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

Chat openen
💬 In contact komen?
Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?