Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Koppelpontons

Voor koppelpontons is Miedema Metaal de specialist. 

Overweegt u ook om koppelpontons te kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij een offerte op maat voor pontons kunnen uitbrengen.  

 

Koppelpontons kopen

Bij Miedema Metaal kunt u koppelpontons kopen. Het kopen van koppelpontons is een voordelig alternatief voor het huren van koppelpontons als u ze meerdere keren per jaar gebruikt. Veel van de koppelpontons die verhuurd worden, voldoen niet aan de wetgeving. De koppelpontons van Miedema Metaal voldoen volledig aan de  wetgeving. 
 

Maatwerk koppelpontons

Miedema Metaal levert koppelpontons in alle soorten en maten. Met de maatwerk koppelpontons van Miedema Metaal kan op een modulaire wijze een stabiele werkvloer gecreëerd worden voor diverse werkzaamheden op en rond het water. De koppelpontons zijn uitermate geschikt voor het dragen van (graaf)machines, materialen en mensen. Het grote voordeel van deze koppelpontons is dat de zijwanden volledig vlak zijn zodat de pontons niet blijven haken of schade aanrichten. 
 

Eigen ontwerp en fabricage koppelpontons

Onze koppelpontons worden naar eigen ontwerp gefabriceerd. Daardoor zijn veel verschillende afmetingen en toepassingen mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op, indien u koppelpontons overweegt te kopen.
 

Koppelpontons afmetingen

De afgebeelde koppelpontons zijn ontworpen en gefabriceerd door Miedema Metaal voor Kuipers waterbouw in de volgende afmetingen: 
Lengte: 4 meter
Breedte: 2 meter
Holte: 0,75 meter. 

De koppelpontons van Miedema Metaal kunnen uiteraard ook gefabriceerd worden in verschillende andere afmetingen. 
Doordat de pontons gekoppeld worden, kunt u na afhankelijk van de toepassing een keuze maken voor de afmetingen of vorm waarin u de ponton-elementen koppelt.
 

Koppelpontons toepassing

De afgebeelde koppelpontons zijn ontworpen en gefabriceerd als alternatief voor Unifloat-/ nato-/ legerpontons. De pontons kunnen toegepast worden als werkplatform bij het aanbrengen van beschoeiingen en damwanden, maar ook als opslagplaats op het water. Andere toepassingen van de koppelpontons zijn ook mogelijk. Zo worden koppelpontons ook wel eens gebruikt als tijdelijke brug of als podium of terras op het waters. Welke toepassing u ook wenst, bij Miedema Metaal denken we graag met u mee om voor u de meest ideale koppelpontons te ontwerpen en te fabriceren. 
 

Materiaal koppelpontons

Deze koppelpontons zijn voorzien van een zeer duurzame 2-componenten coating. Het dek kan naar wens worden voorzien van een anti-sliplaag. Er zijn diverse materiaalkeuzes mogelijk bij de fabricage van koppelpontons. Wij adviseren u hier graag vrijblijvend over.